magazine RAUW by Gastronomixs
Eerste lifestyle magazine
voor chefs
RAUW is een magazine voor koks. Dat voor een groot deel wordt gemaakt door koks. En door de beste culinaire fotografen en schrijvers van Nederland. Voor RAUW doken we in Nederland en daarbuiten allerlei keukens in. Van sterrentent tot bistro en van cruiseschip tot broodjeszaak. Voor anekdotes, verhalen en beelden. Het is een ode aan het hardste en mooiste vak dat er is.
In opdracht van Gastronomixs heb ik het grafisch ontwerp verzorgd van begin tot eind van het magazine. De inhoud van de artikelen zijn leidend. Elk artikel is anders benaderd. De opmaak is vrij los. In het ontwerp en idee ben ik op zoek gegaan naar contrasten en extremen. Daarbij heb ik altijd de belevingswereld van de chef in mijn achterhoofd. We willen de chef inspireren, verrassen, shockeren, laten lachen en bevestigen in wat hij doet en wie hij is.
Opdrachtgever
Gastronomixs
Samenwerking met
Gillie Rokromo
Creatieve Kwesties
Jasper Went
Dardo Kempees
Expertise
Ontwerp magazine
Creatie en ontwerp tas
Jaar
2017